TEMMUZ 2020 BÜLTEN

TEMMUZ 2020 BÜLTEN

TEMMUZ 2020 BÜLTENİ

ATMK Yönetim Kurulumuz aylık olağan toplantısını, 06 Temmuz 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirdi.

İçinde bulunduğumuz süreci değerlendirerek birlikte şekillendirebilmek, ayrıca planlayacağımız faaliyetler hakkında fikirlerinizi almak amacıyla siz değerli üyelerimiz ile online toplantılar düzenlemeyi hedefliyoruz. Toplantılarımızı kurumsal üyelerimizle 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 14.00 – 15.30; kişisel üyelerimiz ile 8 Eylül 2020 Salı günü saat 14.00 – 15.30 arasında gerçekleştireceğiz. Toplantı detaylarını önceden sizlere iletip; sorularınızı ya da üzerinde görüşmeyi arzu ettiğiniz konuları sizlerden rica edip, değerli katılımınızı bekliyor olacağız.

ATMK Yönetim Kurulu Üyeleri ve CIE ATMK Bölüm Temsilcileri’nin katılımı ile CIE Genel Başkanı Peter Blatter, Genel Sekreter Kathryn Nield ve Teknik Yönetici Peter Zwick ile 16 Temmuz 2020 tarihinde online bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda CIE, yıllık olağan faaliyetleri, üyelik aidatları, division (bölüm) toplantıları ve yayın çalışmaları hakkında genel bilgiler paylaşıldı. Komitemiz de faaliyetlerini, üye ilişkilerini, yürütülen ve planlanan çalışmalarını içeren bir sunum yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sermin ONAYGİL, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin daveti ile 24 Temmuz 2020 tarihinde YouTube üzerinden “Covid 19 Döneminde UV-C Lambalar” konusunda bir seminer verdi. Konuyla ilgili videoya https://www.youtube.com/watch?v=FCdVdcEs7Hc erişim adresinden ulaşabilirsiniz.

Üyesi olduğumuz CIE - Uluslararası Aydınlatma Komisyonu tarafından aşağıda sıralanan tarih ve konularda,

  • CIE/ICNIRP online Tutorial on the Measurement of Optical Radiation and its Effects on Photobiological Systems (14 ve 25-26 Ağustos 2020)
  • CIE Workshop on the Calculation and Measurement of Obtrusive Lighting (12-13 Kasım 2020)

Eğitim programları ve çalıştaylar düzenlenecektir. Etkinliklerin detaylarına:

http://cie.co.at/news-and-events/news erişim adresinden ulaşabilirsiniz.