Uluslararası Aydınlatma Komisyonu (CIE) Yayınları'nın satışında sadece ATMK üyelerine özel yeni bir uygulamaya geçildi...

Uluslararası Aydınlatma Komisyonu (CIE) Yayınları'nın satışında sadece ATMK üyelerine özel yeni bir uygulamaya geçildi...

Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK), 1996 yılından beri üyesi olduğu Uluslararası Aydınlatma Komisyonu’nda (CIE) gerçekleştirilen bilimsel çalışmalarda aktif olarak görev almakta ve CIE yayınlarını güncel olarak takip etmektedir.

Komitemiz daha önce uygulamakta olduğu “tüm üyelerine dijital ortamda CIE yayınlarının satışında %40 oranında indirim uygulanması” kararını CIE stratejilerinde gerçekleşen yeni uygulamalar doğrultusunda güncellemiştir.

 

Bundan böyle “ATMK üyelerinin, Komitemizden temin edecekleri indirim kodu ile dijital olarak CIE web sayfasından yayınları %66,7 oranında indirimli olarak alabilecekleri” kararı alınmıştır.

CIE (Uluslararası Aydınlatma Komisyonu) yayınlarını, ATMK aracılığı ile satın almak ve %66,7 oranındaki indirimden yararlanmak isteyen üyelerimiz ATMK Sekreterliği ile iletişime geçebilirler. CIE’nin tüm yayınlarına ve yayınların liste fiyatlarına aşağıdaki link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

https://www.techstreet.com/cie/?