“Uluslararası “BalkanLıght 2024” Konferansı” bildiri özeti son gönderim tarihi 6 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılmıştır...

“Uluslararası “BalkanLıght 2024” Konferansı” bildiri özeti son gönderim tarihi 6 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılmıştır...

28-29 Kasım 2024 tarihlerinde, ATMK ev sahipliğinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda -Light + Intelligent Building Fuarı ile birlikte- gerçekleştirilecek olan Uluslararası “BalkanLight 2024” Konferansı'na bildiri özeti son gönderim tarihi 6 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Bu bağlamda kongre takviminde yer alan bildiri değerlendirme tarihi de 27 Mayıs 2024 olarak revize edilmiştir.

“Future of Lighting: Efficient and Intelligent” ana temalı Konferansa seçilen makaleler hakem sürecinden geçtikten sonra MEGARON’da (Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi E-Dergisi - https://megaronjournal.com/jvi.aspx) yayınlanacaktır.

Bulgaristan, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Türkiye, Yunanistan ülke temsilcileri, çeşitli uzman ve uygulamacıların katılımı ile gerçekleştirilecek Konferans’a ilişkin detaylı güncel bilgilere balkanlight2024.atmk.org.tr web sayfasından erişilebilmektedir.

Bilgi ve deneyim paylaşımları yaşayabileceğimiz bu uluslararası organizasyonda bizlerle birlikte olmanızı, araştırma ve uygulama çalışmalarınızdan türetilmiş yayınlarınızın da konferans programımızda yer almasını arzu ediyoruz.