ATMK, KURUMSAL ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ...

ATMK, KURUMSAL ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ...

ATMK Kurumsal Üye Toplantısı, 25 Ağustos 2020 tarihinde yönetim kurulu üyelerimiz, CIE bölüm temsilcilerimiz ve kurumsal üyemizin katılımıyla gerçekleşti.

ATMK’nın, ulusal ve uluslararası faaliyetleri, yeni projeleri ve CIE ile olan ilişkilerindeki son gelişmelerin aktarıldığı online toplantıda pandemi süreci değerlendirilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Uluslararası boyutta ATMK tarafından yapılacak her çalışmanın üyelerimize katma değer katabilmesi için birlikte hareket edebilmenin önemi vurgulandı. ATMK’nın, CIE – Uluslararası Aydınlatma Komisyonu’na üyeliğinin; standartlaşma, ürün, teknoloji olarak satış potansiyeli oluşturabilmek, marka değeri kazanabilmek, ihracat potansiyeli yaratabilmek adına çok faydalı olduğu ifade edilerek ATMK’nın, üyeleri ile uluslararası boyutta birlikte hareket edebilmeyi amaçladığının mesajı verildi.  

ATMK, yakın gelecekteki iş planına kurumsal üyelerinin istek ve önerilerini alarak, sürdürülebilir birlikteliğin çok değerli olduğu mesajını yineledi.