BASIN BÜLTENİ - KONGRENİN ARDINDAN :“Türkiye’de Nitelikli Aydınlatma” PANELİNDE NELER KONUŞULDU?

BASIN BÜLTENİ - KONGRENİN ARDINDAN :“Türkiye’de Nitelikli Aydınlatma” PANELİNDE NELER KONUŞULDU?

Değerli Sektör Paydaşlarımız,

Bildiğiniz gibi 18-19 Eylül 2019 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde “Türkiye’de Nitelikli Aydınlatma” ana temalı “ATMK 12. Ulusal Aydınlatma Kongresi” ni gerçekleştirmiştik.

12. Ulusal Aydınlatma Kongresi’nin son oturumunda, sektörün farklı alanlarında çalışan konuşmacıların katılımı ile “Türkiye’de Nitelikli Aydınlatma” konulu bir panel düzenlenmişti. Prof. Dr. Sermin Onaygil yöneticiliğindeki Aysun Altındağ, Ercan Çitil, Nergiz Arifoğlu ve Sabri Günaydın’ın yer aldığı panelde kongremizin ana teması olan “Nitelikli Aydınlatma” konusu detaylı ele alınarak sektördeki tüm paydaşlar için kılavuz olabilecek bilgiler üretilmeye çalışılmıştı. Bu amaçla KONGRENİN ARDINDAN : “Türkiye’de Nitelikli Aydınlatma” PANELİNDE NELER KONUŞULDU? başlıklı bir BASIN BÜLTENİ hazırladık.

Haber, web, e-bülten, e-mail, dergi, poster, vb. yayın organları üzerinden yaptığınız olası paylaşım ve çalışmalarınızda yer vermeniz ricalarımızla, ekte bilgilerinize sunuyoruz. Basın Bültenimizin yer aldığı yayını bizimle paylaşmanız halinde, ATMK web sayfamızda da yayınlanacaktır.

Bugüne kadar Komitemize göstermiş olduğunuz ilgi ve esirgemediğiniz destekleriniz için teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Saygılarımızla,

BASIN BÜLTENİ için tıklayınız...

AYDINLATMA TÜRK MİLLİ KOMİTESİ