Eskişehir Osmangazi Üniversitesi inşaat Mühendisliği 2010 yılı mezun oldu. Yerli ve yabancı birçok firmada gerek uzman gerekse orta düzey yönetici pozisyonunda çalıştı. Kariyeri boyunca; güzergâh-altyapı projeleri, ofis fit-out projeleri, karma konut projeleri, endüstriyel yapı projeleri vb. farklı disiplinlerdeki projelerde tecrübe edinme imkânı buldu. Profesyonel hayatında, birbirinden bağımsız ortamlarda, tekrar tekrar üretilen bilginin oluşturduğu verimsizlik ve veri paylaşımındaki aksaklıkların yarattığı zaman kayıpları, proje yönetim süreçlerinin iyileştirilmesi noktasında problemlerin çözümüne yönelik çalışmalara yönelmesine sebebiyet verdi.
Bu alanda en iyi çözümlerden biri olan BIM (Building Information Modeling) süreçlerini, kendi iş akışına katarak, İstanbul Teknik Üniversitesi BIM Uzmanlığı programının 2017 yılında başarı ile tamamlayıp, “BIM Uzmanı” unvanını aldı. Nesnelerin internetini takip eden sensörlerler ile entegre çalışan yapı ürünleri vasıtası ile oluşturulmuş işletmeye yönelik proje süreçleri ve bu süreçler ile desteklen “Akıllı Şehir” yapılanmaları, üzerine çalıştığı alanlar arasında yer almaktadır. İlgili konularda yetkinliğini arttırmak amacı ile Galatasaray Üniversitesi Bilişim Teknolojileri alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.
BIM süreçlerindeki veri eksikliğini gidermek amacı ile 2019 yılında, Türkiye’nin ilk ve öncü multidisipliner üretici dijital veri kütüphanesi olan (BIM Kütüphanesi) BIMMade’ in kurucusu olarak profesyonel hayatına devam etmektedir. Kurduğu SaaS (Software as a Service) sistem, hali hazırda İTÜ Çekirdek ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi tarafından desteklenmeye uygun görülmüş bulunmakta. Üretici “Dijital Dönüşüm Danışmanlığı”, “Dijital Proje Yönetim Danışmanlığı” ve “Eğitim Danışmanlığı”, profesyonel olarak verdiği danışmanlıklar dahilinde yer almaktadır.