ATMK ÖZEL KONULU İÇ AYDINLATMA EĞİTİM SEMİNERİ 2024-1

ATMK ÖZEL KONULU  İÇ AYDINLATMA EĞİTİM SEMİNERİ 2024-1

ATMK, 15 – 24 EKİM 2024 TARİHLERİNDE “ÖZEL KONULU İÇ AYDINLATMA EĞİTİM SEMİNERİ” NİN İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRECEKTİR.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hızla büyüme gösteren aydınlatma sektöründeki kişileri, paydaşları ve sektör ile ilgilenenleri bilgilendirmek amacı ile Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) tarafından temel eğitim seminerinin birincisi 2014 yılında yapılmıştır. On beşincisi de bu yıl Nisan ayında gerçekleştirilmiştir.

Devam edecek ATMK Temel Eğitim Seminerlerimize paralel olarak “ATMK Özel Konulu Aydınlatma Eğitim Programı” na 15 Ekim 2024 tarihinde başlıyoruz. Özel Konulu Aydınlatma Eğitim Programı, iki ayrı modül olarak “İç Aydınlatma” ve “Dış Aydınlatma” şeklinde yürütülecektir.

15-24 Ekim 2024 tarihleri arasında, “ATMK Özel Konulu İç Aydınlatma Eğitim Semineri 2024-1” modülü gerçekleştirilecektir. Seminer dersleri, aydınlatma alanında çalışan akademisyenler ve sektör uzmanları tarafından verilecektir. Eğitim kapsamında, İç Aydınlatmaya yönelik genel bilgilerin yanı sıra ofis, alışveriş, eğitim ve otel yapılarının iç mekan aydınlatma tasarımı konuları ayrıntılı olarak ele alınacaktır. Katılımcılar, ayrıca bir örnek mekan üzerinden iç aydınlatma projesi ve sunumu hazırlayacaktır. ATMK Temel Eğitim Semineri Katılım Belgesi, ATMK Özel Konulu İç Aydınlatma Eğitim Semineri için ön koşuldur.

Seminer ile ilgili detaylı bilgiler için bültenimizi tıklayınız...

Kayıt Formu için tıklayınız...