ATMK ÜYE BULUŞMA GÜNLERİ

ATMK ÜYE BULUŞMA GÜNLERİ

Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) olarak üyelerimiz ile ilişkilerimizi geliştirmek, güçlendirmek, çeşitli konularda paylaşımlar yapabilmek amacıyla “ATMK Kurumsal Üye Buluşmaları” planlamıştık. Bunlardan ilkini 2 Kasım 2023’te İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde İzmir bölgesindeki bazı kurumsal üyelerimiz ile gerçekleştirmiştik.

24 Nisan 2024 tarihinde İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde İstanbul Bölgesinde bulunan bazı kurumsal üyelerimizle buluştuk. Toplantıya, ATMK Yönetim Kurulu adına Prof. Dr. F. Rengin Ünver, Prof. Dr. Sermin Onaygil ve Dr. Öğr. Üyesi M. Berker Yurtseven; kurumsal üyelerimizden PLD- Ağustos Teknoloji’den Nur Güneş; GÜL Elektrik’ten Berslan Gül- Setenay Korkut; HERA Eğlence ve Mimari Aydınlatma’dan Serkan Demirel; PROLOG – Megaman Türkiye’den Zafer TUTAR katılmıştır.

Ulusal ve uluslararası ilişkiler, özel ve kamu kuruluşları ilişkileri, aydınlatma sektöründeki sorunlar ve olası çözümler, üyelerimizin soru ve önerileri, yeni dünya düzenindeki ulusal ve uluslararası faaliyetlerimiz, yeni projelerimiz gibi konular ele alınmış, karşılıklı bilgi paylaşımı ile verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

ATMK Kurumsal Üye Buluşmaları toplantılarının bu amaç doğrultusunda, üyelerimizle on beş gün aralıklarla tekrarlanması hedeflenmektedir.